Chcete koupit zlato? Poznejte 4 prodejny ideální pro bezpečný nákup

Prodejna Zlaťáky v Praze
Prodejna investičních kovů Zlaťáky v Praze, zdroj fotografie: Zlaťáky

Investiční zlato je v posledních letech nesmírně oblíbenou metodou zhodnocování finančních prostředků. Je bezpečné, drží svou hodnotu a chrání před inflací. Jak a kde koupit zlato?

Prodej zlata probíhá v autorizovaných obchodech i na e-shopech. Obě varianty mají své výhody a nevýhody. Ať už zvolíte kteroukoliv z nich, vždy si vybírejte pouze ověřeného obchodníka se zkušenostmi, potřebnými certifikáty a referencemi.

Kde koupit investiční zlato v kamenné prodejně?

Zlaťáky jsou smluvním partnerem ČNB a mají kamenné prodejny v Praze, Brně, Liberci a Ostravě. Dostupnost investičních mincí a jiných produktů si můžete ověřit na e-shopu, než se vydáte na nákup do prodejny, případně si zde můžete vyzvednou objednané zboží.

Investiční zlato Praha

Investiční zlato v Praze koupíte v obchodním centru Sykora v ulici 183/27. Veřejnou dopravou se k prodejně dostanete asi za 15 minut od zastávky metra Českomoravská a 2 minuty od tramvaje č. 8 a 25 ze zastávky Nádraží Libeň, Multiaréna Praha a také od stanice vlaku. Vše mimo investičních kovů můžete platit kartou a využít odborné konzultace a poradenství. Prodejna má bezbariérový přístup.

Prodejna Zlaťáky v Praze v Obchodním centru Sykora
Prodejna Zlaťáky v Praze v Obchodním centru Sykora, zdroj fotografie? Zlaťáky

Prodej investičního zlata v Brně

Prodej investičního zlata Brno je realizován v Trinity Office Center na Úzké 488/8. Prodejna je otevřená od pondělí do pátku v době od 9:00 do 17:00 hodin. Parkování je možné v Galerii Vaňkovka. Kdo pojede vlakem, dojde pěšky za 7 minut z Hlavního nádraží nebo za 10 minut z Dolního nádraží. Autobusy staví přímo naproti Trinity Office Center. Dostane se vám profesionální péče a konzultace. Zaplatit můžete kartou a v hotovosti. Kartou nelze platit investiční kovy.

Prodejna Zlaťáky v Brně
Prodejna Zlaťáky v Brně, zdroj fotografie: Zlaťáky

Zlato v Ostravě

Investiční zlato v Ostravě pořídíte na adrese Tyršova 1250/6. Není zde umožněn bezbariérový přístup. Prodejna má otevřeno od 9:00 do 17:00 hodin. Autem zaparkujete přímo vedle prodejny, případně využijte autobus číslo 99, který staví na zastávce Výstaviště. Tramvají je to zastávka Elektra. Platební možnosti jsou stejné jako u výše popsaných prodejen.

Prodejna Zlaťáky v Ostravě
Prodejna Zlaťáky v Ostravě, zdroj fotografie: Zlaťáky

Kamenná prodejna Liberec

Prodejna Zlaťáků Liberec sídlí v Hodkovické ulici 109 a není bezbariérová. Otevírací doba je stejná jako u předchozích prodejen. Čekejte odbornou pomoc, nákupy v hotovosti i kartou, až na již zmíněné investiční kovy.

Prodejna Zlaťáky v Liberci
Prodejna Zlaťáky v Liberci, zdroj fotografie: Zlaťáky

Vyplatí se koupit zlato online?

Koupě zlata on-line je čím dál oblíbenější. Velkou výhodou takových nákupů je především pohodlí a přehlednost. Můžete si vše prohlédnout v klidu domova beze spěchu. Nemusíte řešit otevírací dobu a máte větší jistotu, že vámi vybraný kousek skutečně seženete. Obecně je na e-shopu zboží dostupnější než v kamenných pobočkách.

Pokud se bojíte, že si nebudete vědět při výběru rady, obraťte se na zákaznickou podporu Zlaťáků, ať už telefonicky nebo na e-mail. Vždy se vám dostane profesionální odpovědi a aktivní péče. Důležitá je i garance výkupu investičního zlata zpět. To je nejen výhoda pro vás, ale také důkaz kapitálové síly firmy.